SV Creative

Newsletter

Get our newsletter!

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.

Advies rond gezond gebruik van technologie

We leven in een moderne maatschappij met een overvloed aan technologie. Dat kan verslavend werken voor wie regelmatig zijn smartphone checkt. Ook mensen die het grootste deel van de dag achter het computerscherm hangen. Ben je misschien iemand die door de overvloed aan meldingen van apps, sms en email helemaal gek wordt? Sommigen denken dat van hen verwacht wordt dat ze altijd bereikbaar zijn. Dit alles kan voor veel mensen problemen geven in een of meerdere aspecten van hun leven.

Vaak uit zich dit in slaap & concentratie problemen of wrevel bij je naasten. Vooral hoogsensitieve mensen ervaren dit zo. Hierbij kan ik je helpen. Door verschillende aspecten te bekijken kunnen we samen een digitale detox op maat opstellen. Daarbij kan het anders & gelimiteerd gebruik van computer en smartphone een centrale rol spelen. Zo ga je spaarzaam om met je aandacht en kan je los van de digitale wereld reconnecteren met de wereld rondom je.

Of is al die moderne technologie wat overweldigend en krijg je het fysiek & mentaal moeilijk hiermee?  Door slim gebruik kan al heel wat last snel verlicht worden. Het is algemeen gekend dat het blauwe licht van onze schermen(TV, computer, smartphones) nefast is voor onze slaapcycli.  Blauwe leds hebben ditzelfde effect. Ook het weglaten van technologien zoals draadloos internet en 3G/4G kunnen een rol spelen. Dit kan perfect vervangen worden door bekabelde oplossingen. Het heeft zelfs meer voor als nadelen en je zult al snel gewent raken aan de nieuwe situatie. Als aanvulling daarop zijn er nog een reeks diverse hulpmiddelen en technieken.

 Ook kan ik metingen komen uitvoeren bij je thuis, om een gedetailleerd overzicht te geven van waar stralingsplekken zich precies begeven. Dit zowel voor hoog als laagfrequente magnetische velden, RF spanningsvelden en electrische velden. Zo kan ik gepast advies geven en tips aanrijken die desgewenst kunnen worden ingevoerd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter

Get our newsletter!

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.