SV Creative

Get our newsletter!

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.

I am back bitches! Even laten weten dat ik nog altijd leef! 1 punt voor wie de referentie snapt. Mijn laatste blog is letterlijk van 19 april. Wow dat is dus 7 maanden geleden. Phoe zeg! Kort nadat de eerste lockdown was opgeheven heb ik besloten even een sabbat periode in te lassen om die moeilijke periode een plaats te kunnen geven. Wat was dat intens zeg! Niet wetende dat mijn beproevingen, net als die van iedereen in de halve wereld, nog lang niet ten einde zijn. Tegen de verwachtingen in is dit snel kort ziektefenomeen uitgelopen tot een slepende marteling en een aanslag op je fysieke en vooral mentale gezondheid.

Na een mini (Antwerpse) lockdown in Augustus zijn we ondertussen alweer aanbeland in de 3de lockdown, deze keer nationaal. En zelfs internationaal, want zowat half Europa zit ook thuis gevangen. Maar goed, genoeg over dit klote virus. Klagen gaat de situatie niet verbeteren.

Ik vond het nog eens tijd voor een kleine SV message. We zitten nu al een maand in lockdown. En zo’n periode doet je wel nadenken over de dingen van het leven. Waar sta ik op dit moment, waar wil ik naartoe. Wat wil ik maken van mijn leven. Wat wil ik ondernemen.

Dat zijn vast vragen die jullie ook aan jezelf stellen op dit moment. Antwoorden op alle vragen zijn er nog niet echt. Maar wat ik wel weet is dat ik van mijn gezin hou, mijn geweldige vrouw en geweldige dochter. Die is nu net bezig aan een quantumsprong in haar ontwikkeling. Het is zo fijn om haar te zien leren stappen, de wereld ontdekken (die onze kleine living is) en haar eerste brabbelwoordjes te uiten. Het zijn zowel zalige als zeer intense momenten die ervoor zorgen dat zo nauw samenleven toch belonend is.

Een paar dagen geleden was ik volgend artikel aan het lezen dat ik vond via een sectie van HLN.be. Het artikel, Burn-out anders bekeken, gaat over een andere invalshoek van het algemeen bekende begrip. De auteur laat hierin zijn blik glijden over eeuwen aan geschiedenis met dezelfde thematiek als onze moderne tijden. Op zich extreem boeiend wanneer men de linken kan leggen met iets dat ten tijde van de oude Grieken al speelde.

Het is altijd fijn om dit soort artikels te lezen omdat men bepaalde dingen historisch kan kaderen en zo automatisch al een ander perspectief eraan kan geven. En tijdens het lezen kwam ik plots onderstaand fragmentje tegen.

Dit gaat eentje zijn die informatie van verschillende locaties samenlegt om op zoek te gaan naar een rode draad. Ook gaan er een aantal stellingen en bedenkingen gedaan worden gebaseerd op de informatie die te vinden is.

Zoals ik al eerder aanhaalde in mijn blogs over 5G: Deel 1 en Deel 2,is de technologie zeer gevaarlijk voor de gezondheid. De technologie is niet getest of onderzocht maar wordt toch aan volle snelheid uitgerold alsof het een gouden uitvinding is. Er is zelfs sprake van het aanbidden van 5G als je sommige mensen hoort praten. Terwijl 4G nog niet eens ten volle benut wordt. Waarom is dit?

Onlangs was de film Black Panter op tv. Je weet wel, die superhelden film over die persoon in een zwart spandex pakje met het masker van een zwarte panter. Waarom breng ik dit op, omdat ik het een razend goeie en interessante film vond. In het kort, en zonder spoilers te geven, gaat dit over een Afrikaans land dat als enige ter wereld over een uiterst zeldzaam en speciaal mineraal beschikt genaamd Vibranium.
Dit liet hun toe om buitengewoon geavanceerde technologie te ontwikkelen. En om zichzelf te beschermen hebben ze een soort van cloaking device uitgevonden
, waarmee ze hun hoogtechnologische steden onzichtbaar hebben gemaakt voor de rest van de buitenwereld. Eigenlijk staan ze dus te boek staan als een piepklein arm land.

Get our newsletter!